Trainingen


TRAINING

Margaret Dabbs is een totaalconcept. Je kiest uit superieure producten en behandelingen, die samen zorgen voor een bijzondere beleving. Prettig om mee te werken, een heerlijke ervaring voor je klanten. En altijd een prachtig resultaat. ASPA organiseert ook professionele Margaret Dabbs-training & opleiding. Deze wordt gegeven in ons trainingscentrum in Den Haag.

We leren je het Margaret Dabbs-concept toe te passen in je salon en efficiënt gebruik te maken van de producten en de verschillende behandelingen.

Margaret Dabbs is een merk met een ruim assortiment en de variatiemogelijkheden zijn eindeloos.  Om zo goed mogelijk aan de wensen en behoeften van elke professional tegemoet te komen trainen we depositairs of verkooppunten daarom prive.

We raden je aan om direct na de training behandelingen te plannen, zodat je meteen verder oefent. Wij bieden altijd ondersteuning en helpen je met alle vragen en troubleshooting.

Als je deelgenomen hebt aan een Margaret Dabbs-training kom je automatisch op de exclusieve lijst van Margaret Dabbs schoonheidssalons. Je salon behoort daarmee tot een selecte groep professionele schoonheidssalons. Onze vertegenwoordigers sturen klanten rechtstreeks door naar de salons uit dit netwerk.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op via 070 345 0215 of via ons contactformulier;