Retourneren & Ruilen


NIET HELEMAAL TEVREDEN?
Je hebt altijd het recht om een ongeopend product zonder opgaaf van redenen binnen 14 kalenderdagen te retourneren.  Indien je bestelling nog niet verstuurd is, kunnen we evt. nog iets wijzingen of kosteloos annuleren. Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien de verpakking van het product onbeschadigd is en de eventuele plastic verzegeling op de verpakking niet is verbroken.

RETOURNEREN/RUILEN IS MOGELIJK INDIEN:
1. Je binnen 14 kalenderdagen na ontvangst contact met ons opneemt en onze retouraanwijzingen opvolgt.

2. Je de producten ongeopend, ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking naar ons terug stuurt.  Producten die je na opening wilt terugsturen vanwege bijv. een allergische reactie kunnen wij helaas niet terugnemen.

3. Als wij bij verzending een fout hebben gemaakt nemen wij uiteraard alle verzendkosten voor onze rekening.

4. Let wel: retourneren of ruilen geldt niet voor actieproducten.

RETOUR-/RUILPROCEDURE
1. Neem zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 werkdagen na ontvangst contact met ons op.
2. Geef duidelijk aan welk product je wilt retourneren of ruilen.
3. Wacht op bevestiging per e-mail van ASPA.
4. Stuur de producten na bevestiging van ASPA:
– verpak het product zorgvuldig en in de originele verpakking
– stuur het pakket voldoende gefrankeerd naar: ASPA, Alexanderplein 2, 2585AZ Den Haag
Wij adviseren je het pakket te verzekeren (tegen geringe bijbetaling), omdat alle risico’s op beschadiging of zoek raken bij transport anders voor rekening van de klant zijn. Na ontvangst van je retourzending brengen wij je hiervan op de hoogte. Is e.e.a. goedgekeurd en gecheckt, storten we het bedrag binnen 14 dagen terug, exclusief de verzendkosten.

ANNULEREN
Het je je bestelling afgerond en betaald, maar wil je ‘m toch annuleren, neem dan z.s.m. contact met ons op. Indien je bestelling nog niet is aangeboden aan PostNL kunnen wij probleemloos annuleren. Wij zorgen dat we het bedrag naar je terug storten. Indien je bestelling al is aangeboden aan PostNL kunnen wij helaas niets meer wijzingen. Klik hier voor meer informatie over bestellen, betalen, verzending & levering.