Over Margaret Dabbs


Margeret Dabbs is een salon merk uit Engeland dat inmiddels meerdere onderscheidingen heeft gewonnen. Het is voor vrouwen en mannen die de gezondheid van hun handen en voeten willen verbeteren en daadwerkelijk resultaat willen zien, ongeacht leeftijd, budget of levensstijl.

Margaret Dabbs is een erkend voetspecialist en podotherapeut, die in 1998 haar eerste Foot Clinic opende in Londen. Destijds pionier, inmiddels erkend medisch pedicure, die resultaten op langere termijn kan garanderen. 

De huid van de voeten en handen heeft veel te verduren en daardoor specifieke behoeftes op gebied van verzorging. Vervolgens is zij zich gaan verdiepen in de materie en begon zelf producten te ontwikkelen voor haar clientèle. Met succes, al snel was de vraag hoger dan het aanbod en in 2004 zag de eerste professionele productlijn Margaret Dabbs Footcare het levenslicht. Daarnaast groeide het aantal Foot Clinis and Nail Spa’s in Londen op prestigieuze locaties zoals Harrod’s, Fortnum & Mason en Liberty, maar ook de hotels als Mandarin Oriental London, Waldorf Asotria London, Bulgari Hotel & Spa London, Vila Vita Parc Hotel, Portugal, Waldorf Astoria, Palm Dubai, AmillaFushi, Baa Atoll, Maldives. In 2015 zag de eerste professionele productlijn Margaret Dabbs Hands Care het levenslicht.

UNIEK-Het eerste echte schoonheidsregime voor de voeten en handen, gecreëerd door de leidende expert op het gebied van voetverzorging, Margaret Dabbs. De luxueuze voeten- en handenbehandeling produkten zijn vakkundig samengesteld om u gezonde, prachtige voeten en handen te geven. Met organische Emu olie wegens zijn genezende, hydraterende en anti-veroudering eigenschappen, en geweldig geurende citroen mirte, geven deze produkten u wonderbaarlijk langdurige resultaten en wonderschone voeten en handen.

DEPOSITAIR WORDEN? – Heb je interesse in Margaret Dabbs voor je salon, parfumerie of kliniek? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op 0651137656.

Margaret Dabbs is een totaalconcept. Je kiest uit superieure producten, die samen zorgen voor een bijzondere beleving. Prettig om mee te werken, een heerlijke ervaring voor je klanten. En altijd een prachtig resultaat. ASPA organiseert ook professionele Margaret Dabbs-training & opleiding. Deze wordt gegeven in ons trainingscentrum in Den Haag.

Graag kijken we met elke klant afzonderlijk op welke manier het beste gestart kan worden. Dat is immers in elke situatie anders. We kunnen samen kijken welke producten en behandelingen aansluiten op de huidige of nieuw klantenkring en evt. ambities. We werken daarnaast niet met verplichte startorders of minimale (jaar)afname. Ook is het mogelijk om ter kennismaking en voor meer informatie een afspraak te maken met de productspecialist of om tegen inkoopprijs wat producten te bestellen om deze eerst zelf te testen (op vertoon van KvK inschrijving of bewijs van opleiding).

Je kunt je opgeven via aspadenhaag@gmail.com

We  zijn 7 dagen per week bereikbaar en/of bellen na een voicemail dezelfde (werk)dag terug. Bestellingen voor 14.00 uur worden dezelfde (werk)dag nog verwerkt (uitzonderingen en vakanties daargelaten) en heb je dus in principe de volgende dag in huis.