Betalen


BETAALMETHODEN

Voor de afhandeling van je betaling maken we gebruik van de internetkassa van Mollie.  

Voor meer informatie over je betaling via Mollie klik op deze link.

Je kunt bij ons snel, veilig en zonder zorgen betalen op de volgende manieren:

Credit Cards

Betalen met AMEX, VISA, MasterCard is mogelijk met 3% extra kosten.

iDeal
Betalen met iDeal is mogelijk als je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Van Lanschot Bankiers, Fortis of Triodos Bank. Je wordt hierbij tijdens het betaalproces automatisch doorgeleid naar de betaalomgeving van je eigen bank. Je betaling wordt direct afgeschreven. Je bestelling wordt (afhankelijk van het tijdstip) dezelfde of volgende werkdag verwerkt en verstuurd.

Paypal
Heb je een Paypal account? Bespaar tijd en reken supersnel en eenvoudig af via Paypal. Je wordt bij het afrekenen direct doorgestuurd naar de Paypal website. Als je nieuw bent bij PayPal kun je een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen, of alsnog kiezen voor een creditcard betaling. Heb je al een PayPal account, log dan in met je gebruikersnaam en bevestig de betaling. Er zal dan een autorisatie worden uitgevoerd van je PayPal account. Hierna wordt je bestelling (afhankelijk van het tijdstip) nog dezelfde of volgende werkdag direct verwerkt.

Overschrijving
Via internet-/telebankieren of een overschrijvingsformulier kan je het verschuldigde bedrag overmaken op onze bankrekening. Op de bestelbevestiging die je via e-mail van ons krijgt staan de bankgegevens vermeld. Vergeet bij overboeking niet het ordernummer te vermelden. Na ontvangst van de betaling verzenden wij de bestelling. Bij een overschrijvingsformulier kan het een week duren voor het bedrag op onze rekening is bijgeschreven, hou daar aub rekening mee. Overigens verschilt dit wel per bank.

VRAGEN OVER BETALEN
Krijg ik een factuur?

Zodra je je bestelling hebt afgerond, ontvang je per email een bevestiging met je factuur voor je eigen administratie.

Heb je andere vragen over betalen? Neem gerust contact met ons op!